Hovfuktkräm Cornucresine med pensel 500ml

Hovfuktkräm Cornucresine med pensel är en högkvalitativ hovvårdslösning för hästar som mjukar upp och återfuktar torra och spruckna hovar samtidigt som den stärker hoven och främjar tillväxt av friskt hornmaterial. Den är enkel att applicera med den medföljande penseln och innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser som är kända för sina återfuktande och stärkande egenskaper. Regelbunden användning av hovfuktkrämen hjälper till att upprätthålla optimal hovhälsa och hålla hoven i bästa skick.
30025
Carr & Day & Martin
269,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HästvårdHovarHäst
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Hovfuktkräm Cornucresine med pensel är en högkvalitativ hovvårdslösning för hästar. Den är utformad för att mjuka upp och återfukta torra och spruckna hovar, samtidigt som den stärker hoven och främjar tillväxt av friskt hornmaterial.

Fördelar:
- Återfuktar och mjukar upp torra och spruckna hovar
- Stärker hoven och främjar tillväxt av friskt hornmaterial
- Lätt att applicera med den medföljande penseln
- Långvarig effekt som håller hoven frisk och i optimalt skick

Användning:
Applicera hovfuktkrämen med penseln på rena och torra hovar. Massera försiktigt in krämen och se till att täcka hela hoven. Använd regelbundet för att upprätthålla optimal hovhälsa.

Ingredienser:
Hovfuktkräm Cornucresine med pensel innehåller en unik blandning av naturliga ingredienser som är kända för sina återfuktande och stärkande egenskaper. Bland ingredienserna finns mjukgörande oljor, vitaminer och mineraler som hjälper till att främja hälsosam hovtillväxt.

Sammanfattning:
Hovfuktkräm Cornucresine med pensel är den perfekta lösningen för hästar med torra eller spruckna hovar. Den är enkel att använda och ger långvarig effekt som hjälper till att hålla hoven frisk och i optimalt skick. Med dess unika blandning av naturliga ingredienser är den ett måste för alla hästägare som vill ge sin häst den bästa hovvården möjligt.
Produktdetaljer
Carr & Day & Martin
30025
Reviews