• −60%
Ridhjälm Avance  reglerbar (strl 52-56)

Ridhjälm Avance reglerbar (strl 52-56)

Avance är en prisvärd lättviktshjälm med modern och snygg design från Horse Life. 

Praktiskt ställbar ridhjälm med trepunktsfäste och avtagbart innerfoder för att kunna tvätta och hålla den fräsch 

Godkänd VG1 01.040 2014-12 enligt nya regler 2015.

Färg: Svart

 

... Läs mera nedan

74121-52-56
799,00 kr
319,60 kr Spara 60%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ridhjälm Avance är en högkvalitativ och säker ridhjälm som erbjuder optimalt skydd och komfort för ryttare. Denna ridhjälm är reglerbar och passar perfekt för huvudstorlekar mellan 52 och 56 centimeter. Med sin justerbara passform kan den anpassas efter varje individuell huvudstorlek för att säkerställa en perfekt och bekväm passform för användaren.

En av de mest framträdande fördelarna med Ridhjälm Avance är dess höga säkerhetsstandard. Den är tillverkad enligt de senaste säkerhetsstandarderna och har genomgått rigorösa tester för att garantera bästa möjliga skydd för ryttaren. Ridhjälmen är CE-märkt och uppfyller alla krav och regler som gäller för ridhjälmar. Den är konstruerad med en stark och tålig yttre skal av ABS-plast som effektivt absorberar stötar och slag.

Den inre delen av Ridhjälm Avance är försedd med en mjuk och bekväm foderfodral som ger extra komfort för användaren. Foderfodralet är andningsbart och fukttransporterande för att hålla huvudet svalt och torrt även under intensiv ridning eller varma väderförhållanden. Det är också löstagbart och tvättbart för enkel rengöring och underhåll.

Ridhjälm Avance är utrustad med en justerbar hakrem som säkerställer att hjälmen sitter ordentligt på plats under ridning. Hakremmen är enkel att justera och kan anpassas efter användarens preferenser för att ge bästa möjliga passform och stabilitet. Den är också utrustad med en snabbkopplingsfunktion för snabb och enkel av- och påtagning av hjälmen.

En annan fördel med Ridhjälm Avance är dess lätta vikt och ergonomiska design. Den är utformad för att vara så lätt som möjligt för att minska belastningen på ryttarens nacke och huvud under ridning. Den ergonomiska designen ger också en perfekt balans och fördelning av vikten för att minska trötthet och öka komforten under längre ridturer.

Ridhjälm Avance är också utrustad med flera ventilationsöppningar för optimal luftcirkulation och ventilation. Dessa ventilationsöppningar hjälper till att släppa ut överskottsvärme och hålla huvudet svalt och skönt. Detta är särskilt viktigt under varma väderförhållanden eller intensiv ridning när kroppstemperaturen kan stiga.

Slutligen är Ridhjälm Avance tillgänglig i flera attraktiva färger och mönster för att passa varje ryttarnas stil och preferens. Denna ridhjälm är inte bara funktionell och säker, utan också snygg och stilren. Den kommer definitivt att bli en favorit bland ryttare i alla åldrar och nivåer.

Sammanfattningsvis är Ridhjälm Avance en toppmodern ridhjälm med en reglerbar passform som erbjuder maximal säkerhet, komfort och stil för ryttare. Med sin höga säkerhetsstandard, justerbara passform, lättviktiga design, ventilationsfunktioner och attraktiva utseende är denna ridhjälm ett utmärkt val för alla som vill ha en pålitlig och bekväm ridhjälm.

Produktdetaljer
74121-52-56
Reviews