Tempest Original 100g Combo (150cm) GREEN/Pink

Tempest Original 100g Combo (150cm) GREEN/Pink - Ett fantastiskt designat, välkonstruerat och hållbart hästtäcke. Vattentätt, andningsbart och med justerbar passform. Ger optimalt skydd mot vind och regn. Erbjuder bekvämlighet och hållbarhet för din häst.

S9338-150
1 130,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemProduktbilder saknas
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Tempest Original 100g Combo (150cm) GREEN/Pink är en fantastiskt designad och välkonstruerad hästtäcke som kommer att hålla din häst varm, torr och bekväm under alla väderförhållanden. Detta täcke är perfekt för användning under kalla och fuktiga dagar eller nätter, och ger optimalt skydd mot vind och regn.

 • ShireTex®-tyg
 • 600 denier
 • Ripstop
 • Vattentätt
 • Andningsbart yttertyg
 • Tejpade sömmar
 • Justerbara spännen på bröstet
 • Justerbara kryssgjordar
 • Justerbar svansrem
 • Svansskydd
 • WarmaRug-liner kompatibel


Material och kvalitet:
Täcket är tillverkat av högkvalitativt, vattentätt och andningsbart material. Detta gör att hästen kan hålla sig torr och bekväm även under regniga förhållanden. Det är också försedd med en andningsbar nylonfoder som minskar risken för överhettning och svettning.

Passform och justerbarhet:
Tempest Original 100g Combo har en perfekt passform och är utformad för att garantera optimal rörelsefrihet för din häst. Det har en justerbar framstängning med dubbla fästen, vilket gör att du kan anpassa täcket efter din hästs kropp. Detta säkerställer också att täcket sitter säkert på plats och inte glider av under användning.

Funktionalitet och skydd:
Det här täcket har en fyllning på 100g, vilket ger tillräcklig isolering för att hålla din häst varm utan att överhettas. Det skyddar din häst mot kyla och vind, samtidigt som det tillåter överskottsvärme att släppas ut för att förhindra överhettning. Täcket har också en integrerad hals som ger extra skydd för halsen och nacken.

Hållbarhet och underhåll:
Tempest Original 100g Combo är tillverkat med hållbarhet i åtanke. Det är konstruerat för att klara av tuffa förhållanden och kommer att hålla länge med rätt skötsel. Det är enkelt att rengöra och kan tvättas i maskin, vilket gör underhållet mycket bekvämt för dig som hästägare.


Tempest Original 100g Combo (150cm) GREEN/Pink är ett pålitligt och stilfullt täcke som erbjuder bekvämlighet, skydd och hållbarhet för din häst. Med sin vackra design, högkvalitativa material och perfekta passform, kommer detta täcke att hålla din häst varm och torr i alla väderförhållanden. Ge din häst den bästa komforten och skyddet med detta fantastiska täcke!

Produktdetaljer
S9338-150
Reviews