T&A Vitlöksgranulat - utan tillsatser (900 g)

T&A Vitlöksgranulat är en högkvalitativ produkt som är tillverkad utan tillsatser. Denna förpackning innehåller 900 g av finkrossad vitlök, vilket gör den perfekt för alla som älskar den karakteristiska smaken och doften

 

9306-5567
T&A
375,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

T&A Vitlöksgranulat - utan tillsatser (900 g)

T&A Vitlöksgranulat är en högkvalitativ produkt som är tillverkad utan tillsatser. Denna förpackning innehåller 900 g av finkrossad vitlök, vilket gör den perfekt för alla som älskar den karakteristiska smaken och doften av vitlök i sina maträtter.


T&A Vitlöksgranulat tillverkas med omsorg och noggrannhet för att säkerställa högsta kvalitet. Varje granulat är noga utvalt för att ge den bästa smaken och aromen av vitlök. Detta gör det till ett utmärkt val för alla som vill ha en äkta och autentisk vitlökssmak i sina maträtter.

Utan tillsatser

En av de stora fördelarna med T&A Vitlöksgranulat är att det är helt fritt från tillsatser. Många andra vitlöksprodukter på marknaden kan innehålla tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen eller smakförstärkare. T&A Vitlöksgranulat är däremot tillverkat enbart av färsk vitlök, utan några onödiga tillsatser. Detta gör det till ett hälsosamt och naturligt alternativ för den som vill undvika onödiga kemikalier och tillsatser i sin mat.

Mångsidig användning

T&A Vitlöksgranulat kan användas i en mängd olika maträtter och recept. Det kan strös över kött, fisk eller grönsaker för att ge dem en extra smakrik och aromatisk touch. Det kan även användas i marinader, såser, dressingar och soppor för att ge dem en härlig vitlökssmak. Dessutom är det perfekt för att göra egen vitlökssmör eller vitlöksbröd. Den mångsidiga användningen av T&A Vitlöksgranulat gör det till ett oumbärligt verktyg i köket.

Ekonomisk förpackning

Denna förpackning innehåller hela 900 g av vitlöksgranulat, vilket gör den till ett ekonomiskt val för alla som använder mycket vitlök i sin matlagning. Du behöver inte oroa dig för att snabbt behöva köpa nytt när denna förpackning räcker länge. Detta sparar både tid och pengar i det långa loppet.

Sammanfattning

T&A Vitlöksgranulat - utan tillsatser (900 g) är en högkvalitativ produkt som är tillverkad av färsk vitlök utan tillsatser. Den ger en äkta vitlökssmak och kan användas i en mängd olika maträtter. Dess ekonomiska förpackning gör den till ett utmärkt val för alla som älskar vitlök och vill ha en pålitlig och naturlig produkt i sitt kök.

Fungerar utmärkt även för häst: 

ANVÄNDNING:

Vitlök är ett universalmedel. I hästvärlden är vitlök den som används mest och oftast.

Vitlök används vid luftvägsbesvär: den är både slemlösande och bakteriedödande och hjälper till att få upp slem ur lungorna. Den hjälper också kroppens försvar att bekämpa infektioner.

Vitlök är rik på svavel vilket sedan utsöndras genom huden. Den har en blodrenande och samtidigt en insektsavvisande effekt. Vitlök bidrar till att hästen utvecklar en bra bakterieflora i tarmen och därmed viktigt både för matsmältning och immunförsvar.

Dosering till häst:

 1-2 msk/dag. Vid långvarigt dagligt bruk i denna dos
– Gör gärna någon veckas uppehåll då och då.


OBS! Var försiktig när du ger vitlök till digivande ston. Den kan ”sätta smak” på modersmjölken och irritera den känsliga matsmältningsapparaten och fölet.

Få örter är väl så vanliga i stallet som vitlöken. Många av dess egenskaper är vida kända. Den har vissa antibiotiskliknande effekter är blodrenande insektsavvisande etc. De två senare är beroende av svavlet i vitlöken och det är just svavlet som står för doften.

Produktdetaljer
9306-5567
Reviews