Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(../../vendor/mobiledetect/mobiledetectlib/Mobile_Detect.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/timotejandersen.se/:/tmp/) in /var/www/vhosts/timotejandersen.se/httpdocs/modules/pagecache/static.config.php on line 12
Shires Highlander Eksem- och flugtäcke
  • Ny

Shires Highlander Eksem- och flugtäcke

Upptäck fördelarna med Shires heltäckande eksem– och flugtäcke i hållbart funktionsmaterial med utökad hals och öronhål. Detta täcke är den perfekta lösningen för att skydda din häst mot irriterande flugor och insekter samtidigt som det främjar optimal luftcirkulation.

SH9321115
Shires
1 350,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Storlek: 115cm
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

HemEksemtäckeFlugtäcke
>Registrera konto så får du 1350 poäng/67,50 kr Registrera konto så får du 1350 poäng/67,50 kr (Varje 1,00 kr spenderat = 1 poäng, 1 poäng = 0,05 kr rabatt)
Din varukorg kommer att uppgå till 1350 poäng som kan konverteras till en kupong på 67,50 kr.
  Personlig service på telefon
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Upplev det ultimata skyddet för din älskade häst med vårt banbrytande heltäckande eksem– och flugtäcke i hållbart funktionsmaterial. Det här täcket är inte bara en estetiskt tilltalande lösning, det är även utformat för att ge maximal komfort och skydd för din häst.

Täcket har en utökad hals med specialdesignade hål för öronen, vilket skapar en ogenomtränglig barriär mot irriterande flugor och insekter. Samtidigt tillåter det luften att strömma fritt och håller din häst sval även under varm väderlek. Du kan vara trygg i att din häst är skyddad mot obehagliga insekter samtidigt som den njuter av en behaglig och frisk luftcirkulation.

Med upp till 90% UV-solskydd ger detta täcke ett oöverträffat skydd mot solbränna och solblekning. Vi vet att din hästs välmående är av yttersta vikt, och med detta täcke kan du vara säker på att den är skyddad från de skadliga strålarna och bevarar sin naturliga färg och glans.

Vi har inte glömt bort rörelsefriheten. Täcket är utrustat med bogveck som ger din häst stor rörelsefrihet och möjlighet att sträcka ut sig bekvämt. Dessutom minskar innerfodret över bogen risken för skav och obehag, vilket garanterar en behaglig upplevelse för din häst även under långa perioder.

För att säkerställa att täcket håller länge och är hållbart har vi valt material av högsta kvalitet. Vårt täcke är tillverkat med ripstop-teknologi, vilket gör det otroligt tåligt och motståndskraftigt mot slit och riv. Detta innebär att du kan lita på att ditt täcke kommer att hålla länge och behålla sin funktionalitet även under krävande förhållanden.

Komplett med magplatta, svanskappa och svansrem är detta täcke den ultimata lösningen för att skydda din häst från irriterande insekter, solens skadliga strålar och obehagliga väderförhållanden. Ge din häst det skydd och den komfort den förtjänar med vårt heltäckande eksem– och flugtäcke – ett investering som du och din häst kommer att uppskatta i många år framöver.

Produktdetaljer
Shires
SH9321115