• −10%
  • Ny

, dōTERRAMelaleuca Touch 10 ml

Melaleuca Touch Melaleuca alternifolia Tea Tree (Melaleuca) Touch, som förpackas i en bekväm och smidig roll-on, har de rengörande egenskaperna hos den essentiella Tea Tree-oljan, även känd som Melaleuca, utspädd i fraktionerad kokosnötolja.

Tea Tree (Melaleuca) Touch kan användas för att rengöra och rena huden och naglarna samt främja en hälsosam hud. Melaleuca är perfekt för att lindra tillfälliga hudirritationer, efter rakning eller på fotsulorna för en kylande effekt.

60204943
dōTERRA
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
291,00 kr
261,90 kr Spara 10%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Den är känd för sina renande och återupplivande effekter som fräschar upp huden Melaleuca har gynnsamma egenskaper som kan bidra till att minska utseendet på blemmor Har förstärkande och återupplivande egenskaper för hår, hud och naglar Melaleuca hjälper till att lindra tillfälliga hudirritationer och ger en lugnande, svalkande känsla när den appliceras utvärtes.

Främjar slät hud De forntida aboriginerna i Australien upptäckte fördelarna med att använda tea tree som ett hudrengöringsmedel och toner. Många fortsätter att använda den essentiella Tea Tree-oljan, eller Melaleuca, idag av samma skäl! Prova att applicera Tea Tree (Melaleuca) Touch på morgonen och kvällen på problemområden för en renande, föryngrande effekt.

Genom att göra den essentiella oljan till en del av din dagliga hudvårdsrutin hjälper du till att hålla huden ren, tonad och den får ett friskt utseende!

Applicera på huddefekter för en renande, föryngrande effekt Rolla Tea Tree (Melaleuca) Touch på det drabbade området vid tillfälliga hudirritationer Applicera efter rakning för att lindra och svalka huden Massera in på fingernaglar och tånaglar efter duschen så att naglarna ser rena och friska ut Rolla på fotsulorna och inuti skorna för en frisk doft och känsla Användning Utvärtes: Stryk på önskat område. Se ytterligare försiktighetsåtgärder nedan.

Försiktighetsåtgärder Risk för hudkänslighet. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådgör med läkare om du är gravid, ammar eller står under läkarvård. Undvik kontakt med ögon, inneröron och känsliga områden.

Produktdetaljer
dōTERRA
60204943
Reviews