Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(../../vendor/mobiledetect/mobiledetectlib/Mobile_Detect.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/timotejandersen.se/:/tmp/) in /var/www/vhosts/timotejandersen.se/httpdocs/modules/pagecache/static.config.php on line 12
KYLDYNA - KYLMATTA i Grått med droppmönster

KYLDYNA - KYLMATTA med droppar Grå

Förvandla de heta sommardagarna till svala och bekväma stunder med vår fantastiska kyldyna i ett vackert mönster.

Denna måste-ha-produkt är perfekt för både hundar och katter, men även människor kan dra nytta av dess avsvalkande effekt.

Beställ din kyldyna idag och ge både dig själv och dina pälsklädda vänner den ultimata svalkan under sommaren!

52-0503
0 st
307,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Storlek: Large 90x50cm
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

HemKyldyna eller kylmatta
>Registrera konto så får du 307 poäng/15,35 kr Registrera konto så får du 307 poäng/15,35 kr (Varje 1,00 kr spenderat = 1 poäng, 1 poäng = 0,05 kr rabatt)
Din varukorg kommer att uppgå till 307 poäng som kan konverteras till en kupong på 15,35 kr.
  Personlig service på telefon
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Ge din älskade hund eller katt den ultimata kylan och komforten med vår kyldyna, som också kan användas som en svalkande kylmatta för människor. Placera den i din säng och njut av en avkylande och avkopplande upplevelse.

Vår kyldyna är speciellt utformad för att ge ditt husdjur optimal kylning under varma dagar. Dess avancerade material absorberar och sprider effektivt värme, vilket hjälper till att hålla din hund eller katt sval och bekväm. Låt dem vila och slappna av på denna kyldyna för att undvika överhettning och ge dem den ultimata fridfulla vilotiden.

Men det är inte bara husdjuren som kan dra nytta av denna fantastiska produkt. Du kan också använda den som en personlig kylmatta för att svalka dig själv under varma nätter. Placera den i din säng och känn hur den skönt svalkar din kropp, vilket bidrar till en bättre nattsömn och en behagligare vistelse i sängen.

Så oavsett om du vill ge ditt husdjur en svalkande plats att koppla av på eller om du själv vill njuta av en avkylande sömn, är vår kyldyna den perfekta lösningen. Beställ din kyldyna idag och upplev den uppfriskande och behagliga känslan av svalka för både dig och dina pälsklädda vänner!

Produktdetaljer
52-0503
0 st