Hundhalsband HrM Spanish (svart 35 cm x 20 mm)

Hundhalsband HrM Spanish är tillverkat av högkvalitativt och mjukt läder som är både robust och bekvämt för din hund att bära under många år framöver. Det har en tidlös design i svart som ger en elegant och stilren look till din hund. Det breda halsbandet ger extra stöd och komfort för din hunds nacke och passar perfekt till hundar av alla raser och storlekar. Detta halsband är ett måste för hundägare som vill ge sin hund det bästa på promenaden.
413310
199,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemHalsbandLäder & nappaHundHusdjur
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning


Hundhalsband HrM Spanish är en stilfull och robust hundsmycke som är perfekt för hundägare som vill ha det bästa för sina fyrbenta vänner. Detta halsband är tillverkat av högkvalitativt läder och utformad med en tidlös design som kommer att hålla i många år framöver. Det finns inget som slår känslan av att se din hund stolt bära detta halsband.


Hundhalsband HrM Spanish är tillverkat av högkvalitativt läder som är mjukt och bekvämt för din hund att bära samtidigt som det är robust nog för att hålla i många år framöver. Detta halsband är utformat för att tåla slitage och rivning, så du kan vara säker på att det kommer att hålla även om din hund är en riktig energiknippe.


Hundhalsband HrM Spanish har en tidlös design som passar perfekt till alla hundar. Den svarta färgen ger halsbandet en elegant och stilren look som kommer att göra din hund till en riktig stjärna på promenaden. Det breda halsbandet ger också extra komfort och stöd för din hunds nacke.

Hundhalsband HrM Spanish finns i en svart färg och mäter 35 cm x 20 mm. Detta gör det till en perfekt passform för de flesta hundar oavsett ras eller storlek. Det breda halsbandet ger också extra stöd och komfort för din hunds nacke, vilket gör det till ett utmärkt val för hundar som behöver extra stöd under promenader.

Hundhalsband HrM Spanish är ett utmärkt val för hundägare som vill ge sin hund det bästa. Med högkvalitativt läder, robust design och tidlös stil är detta halsband ett måste för alla hundar. Så om du vill se din hund stolt bära ett stilfullt och robust halsband på promenaden, så är Hundhalsband HrM Spanish det perfekta valet.

Produktdetaljer
413310
Reviews