Moms visas:
Muckboot: TYNE - Ridstövlar unisex godkänd för tävling. Flexibelt skaft som kan vikas ner. Muckboot: TYNE - Ridstövlar unisex godkänd för tävling. Flexibelt skaft som kan vikas ner.

Muckboot: TYNE - Ridstövlar unisex godkänd för tävling. Flexibelt skaft som kan vikas ner.

Slitstark- inga sömmar kan gå sönder eller läcka.
 

Designade för alla former av utomhusaktiviteter Vulkaniserad vattentät naturgummi runt hela foten och nedre delen av skaftet.

Övre delen av skaftet är av neopren med insida i air mesh som leder fukt och värme från foten. Skafthöjd på ca 42 cm Skaftet är alltså mjuk och flexibelt och kan även vikas ned vid behov.

Tackvare neoprenet och innerfodret håller stövlarna värmen utan extra sockor i ner till -17ºC Sulan på Muckboot har likt många löparskor en inbyggd luftsula som absorberar stötar och gör dom mycket sköna att vandra i.

Stövlarna kan även tvättas i tvättmaskin och har uttagbar innersula som kan tvättas och torkas separat. Muckboots stövlar passar för jakt ridning, likväl som i stan en regnig dag. Muckboots används framför allt av de som behöver riktiga performance skor och stövlar, dvs inom lantbruk, djurhållning, trädgård, anläggning, fritid, häst och jakt.

Men stövlarna är så snygga att de lika gärna kan användas till vardags när vädret kräver bra skor. Muckboots har ett gediget rykte för sina boots, stövlar och kängor. Muckboots tål både tuffa underlag och hårt väder. Stövlarna och bootsen håller dina fötter varma och torra även i flera minusgrader. Varje modell av Muckboots är av absolut högsta kvalitet och 100 % vattentäta. De tål tuffa och otjänliga förhållanden som kyla, lera, väta och kemikalier. 

De är mjuka och sköna och håller fötterna varma och torra även vid kraftig väta. Tack vare materialet Neopren så kan fötterna andas, vilket gör att du inte behöver känna dig svettig i stövlarna.

Storlekstabell klicka härTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
tyne3940


Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: