Moms visas:

NAF SORTIMENT

NAF

NAF ett av Sveriges snabbast växande fodertillskott till häst.

T&A Timotej & Andersen har fullt sortiment av NAF. Sveriges största NAF BUTIK.

NAF är en förkortning av Natural Animal Feed.

NAF är Storbritanniens största tillverkare av fodertillskott.

NAF är också officiell leverantör till Brittiska landslaget. NAF använder enbart det allra bästa ingredienserna, med full spårbarhet och enbart helt naturliga ingredienser.

KUNSKAPSARTIKLAR OM HÄST KAN DU HITTA HÄR FRÅN NAF

Kosttillskott för häst Ledstöd för häst, Vitamintillskott för häst Mag- & tarmstöd för häst, Prestationstillskott för häst, Muskeltillskott för häst, Andningstillskott & respiratoriskt stöd för häst, Nervtillskott & orosdämpande tillskott för häst, Utvecklat i samarbete med nutritionister & veterinärer Biotillgängliga ingredienser Snabbverkande & skonsamt

NAF -Veterinärsupport - Fodertillskott för Veterinär Support

Världskända veterinärmedicinska forskare på NAF har utvecklat nya spännande produkter. Dessa produkter är framställda för att kunna utfodra både under och efter en veterinärmedicinskbehandling. Dessa produkter är fullt naturliga och ger din häst eller ponny extra stöd för att maximera och utöka effekten av veterinärförskrivna mediciner och behandlingar


Hudvård - NAFs mål är att hjälpa dig att kunna ge bra hudvård till din häst.

NAF har skapat en hudvårdsserie speciellt utformad för att stödja hästens hud, inifrån och ut. Love the SKIN he’s In är en serie av produkter som är specifikt inriktade till hästar som påvisar tecken på kliande, flagig, knutig och bulig hud, orsakade av säsongsbetonade besvär eller hudreaktioner


Leder - NAFs mål är att främja dina hästs friska leder

Ledhälsa är en särskilt viktig faktor för både tävlings- och fritidshästar. Oavsett vilket arbete hästen utför, så kan ledflexibilitet äventyras, vilket kan medföra svaghet och stelhet. Det är viktigt att inte bara se till igenkänningsbara ingredienser såsom glukosamin och kondroitinsulfat som ingrediensen i en ledprodukt. Det är på vilket sätt dessa ämnen är sammansatta, som för skillnad och som gör att ledprodukten SUPERFLEX skiljer sig från mängden


Lugnande - Vårt mål är en lugn och fokuserad häst, varje dag.

NAFs sortiment av lugnande tillskott och näringsämnen för häst, riktar in sig på orsakerna till stress, oavsett om de är hormonellt eller kostrelaterade, och som kan hjälpa din häst att hålla ett jämnt temperament och gott uppförande under hela dygnet.


Matstmältning - NAFs mål är att hålla din häst i perfekt skick

För att bibehålla din häst I absolut prefekt skick, kommer NAFs utbud av matsmältningstillskott för häst, visa sig ovärderligt. De behandlar alla aspekter av din hästs tarmar och matsmältningssystem. Oavsett om du strävar efter att hålla din häst i perfekt utställningsskick, vill hjälpa den att gå ner i vikt eller letar efter stöd till en upprörd, känslig tarm, har NAF en mag-produkt som passar.


Immun - NAFs mål är återställa hästens inre balans.

Ett påfrestat immunsystem påverkar din hästs välmående och prestation. NAFs utbud av tillskott för immunsystemet erbjuder speciellt utvalda ingredienser kombinerat med sammansättningar rika på antioxidanter som tillför enastående näringsmässigt stöd till hästens immunsystem.


Hovar -NAFs mål är att ge näring och skydda din hästs hovar

Både hovslagare och dietister förstår vilken betydelse kosten har på hovens sammanhållning. Att dagligen ge näringsmässigt stöd kan ha en enorm betydelse för hälsan och tillväxten av din hästs hovar.


Andning - NAFs mål är att säkerställa en sund maximal lungkapacitet i hästens andning

Hästens andningsorgan äventyras ständigt på grund av externa faktorer, såsom höga pollental, damm och svampsporer som finns i hö och strö. I de flesta fall löser omsorgsfull hantering till stor del den saken. Men för mer mottagliga hästar, kan andningsstöd erhållas, genom att berika kosten med specifikt formulerade fodertillskott.


Prestation - NAFs mål är att öka din hästs prestationsnivå.

Rätt näringsstöd för prestation kan göra en anmärkningsvärd skillnad för din hästs hälsa och vara mycket användbart för att hjälpa din häst att prestera sitt bästa.


Foderbalans - Ge din häst Optimum pellets för att optimera hästens hälsotillstånd.

Forskningen visar alltmer att hårt arbetande hästar och ponnyer presterar bättre när de står på en högfiberdiet i kombination med ett korrekt anpassat fodertillskott.


 

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: