Moms visas:
Thia-Cal - Finish line ,speciellt formulerat för att lugna nervösa hästar Thia-Cal - Finish line ,speciellt formulerat för att lugna nervösa hästar

Thia-Cal - Finish line ,speciellt formulerat för att lugna nervösa hästar

Lugnande B1-Calcium tillskott. Tittig? Nervös? Okoncentrerad?

THIA-CAL Finish line
Lugnande B1-Calcium tillskott
Tittig? Nervös? Okoncentrerad?

THIA-CAL Finish line är ett helt naturligt tillskott med vitamin B1 och kalcium och är speciellt formulerat för att lugna nervösa hästar. Många gånger lider dessa hästar av näringsbrist. Oftast är brist på tiamin boven i dramat. Symptom kan vara att väva, skygga mycket, boxvandra och att överreagera på mindre förändringar i rutiner. Tävlingshästar känner på sig när det är dags att prestera, och ofta kan detta utlösa dåligt beteende som använder upp onödig energi. THIA-CAL Finish line hjälper dom att fokusera på sitt jobb och använda sin energi på rätt sätt. Även hos hästar som inte tävlar kan överreaktioner och nervositet inför att bli riden vara obehagligtrent av farligt- för både häst och ryttare.

THIA-CAL Finish line innehåller tiamin (B1) med kalcium, magnesium, kalium, klorid, natrium och andra ingredienser i en unik kombination som gör produkten effektiv för att lugna nervösa hästar.

Innehållsdeklaration per kg:
Tiamin (B1) 13000 mg

Ingredienser:
Vatten, klorkalium, natriumklorid, kalciumlaktat, magnesiumsulfat, tiamin

Dosering:

13 ml / 100 kg häst i 8 dagar
därefter
6,55 ml/ 100kg hästInnehåller inga dopingsubstanser. Registrerat hos Jordbruksverket.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
52-102-65


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: