Moms visas:

Horsepower Zx -STOPPAR FÄSTINGPLÅGAN (250g)

Stärker djurets försvar mot yttre angrepp från fästingar etc.
 

HorsePower Plus Zx – REN NATURKRAFT

HorsePower Plus Zx är ett registrerat kompletteringsfoder som innehåller vitaminer, proteiner och mineraler från rörstarrstorv, kaolin och torkad jäst. Produkten bidrar till bättre närings och energistatus vilket ökar djurets allmänna välbefinnande.

Att hästen mår bra tar sig utryck i blankare päls, mindre lukt från avföring och att det kan bli bli mindre närvaro av flugor.

HorsePower Plus Zx består av enbart naturliga ingredienser med näringsämnen som bidrar till en bättre näringsbalans och optimal hälsa.

Regelbundet användande av HorsePower Plus Zx bidrar till en god ämnesomsättning och att hästen bättre tillgodogör sig det foder som intas.

HorsePower Plus Zx är anpassat för såväl tävlings som fritids hästar.

HorsePower Plus är ett registrerat Kompletteringsfoder-Tillskott hos Jordbruksverket genom importören Axia KB (Reg 2007-04-12).

 


 

REFERENSER:
Referens från Whit Watkins, Dressyrtränare och intruktör med topplaceringar inom många dressyrtävlingar under mer än 10 år.

L

Vårt stall har använt HorsePower Zx för alla våra 20 hästar under mer än 3 år och är synnerligen nöjda med resultatet. Alla hästar har en underbart blank päls och vi har kunnat minska andelen foder med högt kaloriinnehåll utan att förlora något av "utställningskvaliteten" i pälsutseendet. Här igenom har vi inte bara sparat pengar i foderkostnad utan ochså minskat den risk för övermättnad som följer av en diet bestående av kraftfullt havrefoder. Jag åker aldrig på utställningar utan HorsePower Plus dels för den vackra pälsen och dels för det lugna beteende hästarna får av produkten.

De verkar bli mindre stressade vid förflyttningar. Dessa faktorer är avgörande under tävlingar. Ett annat exempel på resultatet av HorsePower Plus är skillnaden i flugsamlingarna kring hästarna och hästavföringen. Detta blir speciellt uppenbart när vi får en ny häst till stallet som inte ätit HorsePower Plus innan ankomsten. Skillnaden är markant när man rör sig i stallet och runt hästarna. Jag kommer att fortsätta att ge mina hästar HorsePower Zx och jag rekommenderar det helhjärtat till mina kunder och vänner.


Whit Watkins
Dressyrtränare och instruktör med flertalet guld/bronz och silvermedaljer inom USDF under mer än 10 år.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
204019


Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: