Moms visas:

Fura-Free hudsalva Finish Line

0,45 kg Sårsalva och våtvärmande omslag
 

Produktbeskrivning:
FURA-FREE™ är en sårsalva med eteriska oljor som är antiseptisk, inflammationshämmande, bakterie och svampdödande. Används vid skrapsår, spruckna hälar, brännskador, solbränna, hudutslag, insektsbett, etc. Kombinationen av de eteriska oljorna från tea, ringblomma, timjan, myrra, och citronmeliss ger den en mängd olika välgörande egenskaper så som de nämnda här ovan. FURA-FREEs uppmjukande egenskaper gör att sårskorpan håller sig mjukare och mera flexibel med mindre risk för att spricka och blöda igen. Ingredienserna minimerar även ärrbildning och svallkött.

FURA-FREE™ innehåller en polyglykol bas vilken har en väldigt låg värmelednings förmåga. Detta gör den även till en utmärkt produkt för våtvärmande omslag! Som våtvärmande omslag stryker man på ett tunt lager på hela ndre benet och täcker först med plastfolie (se till att ej dra åt för hårt!!) och sedan lägg på padd och linda. Den är säker att använda utan risk för blistring -även över natten -och med sår närvarande eftersom det är en sårsalva. Kan användas dagligen.

FINISH LINE donerar 10% av försäljningen till Susan G Komen Fond för bröstcancerforskning.

Endast för utvärtes bruk.

 

Ingredienser:
Polyetylenglykol, ringblomsolja, timjanolja, myrraolja, tea tree olja, citronmelissessens, vetegroddsolja.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
102-83


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: