Moms visas:
SynoviCort-Fodertillskott med Hyaluronsyra. SynoviCort-Fodertillskott med Hyaluronsyra.

SynoviCort-Fodertillskott med Hyaluronsyra.

Fodertillskott med Hyaluronsyra. För hästar med stela leder och för hästar i träning.

Burk om 650 gram
Produktegenskaper
SynoviCort®är ett kompetteringsfoder för häst. Den primäraktiva substansen i produkten är Hyaluronic Acid (HA eller Hyluronan). SynoviCort® ges för att öka följsamheten i leder och muskler eftersom HA har en smörjande effekt på just dessa områden. HA har även till uppgift att i kroppen hjälpa till med transporten av livsnödvändiga ämnen till och från områden som saknar eget blodfl öde som till exempel bråsk och senor. I SynoviCort® får du förutom Hyluronic Acid även ett utmärkt tillskott av en stor mängd andra nödvändiga ämnen.

Ämnesinformation
Den kemiska strukturen av Hyaluronic Acid (HA) fastslogs i laboratoriemiljö på 1950- talet av Karl Meyer. HA är en polysacarid sammansatt av disackarid enheter av N-acetylglucosamin och Glucoronic Acid. Det kommersiella HA är vanligen ett sodium salt kallat sodium hyaluronate. HA fi nns naturligt i kroppen och fi nns i högsta koncentration under embryo stadiet och under tillväxten före födsel. Efter födseln minskar kroppens produktion av ämnet gradvis och helt individuellt. Därför kan den egna produktionen hos två exakt lika gamla individer vara helt olika. Vid tester på människor har man dock kunnat se att det endast i undantagsfall produceras av den egna kroppen efter 25 års ålder.
Vad innehåller SynoviCort®? Klicka på lilla bilden för att se innehållsdeklaration:
Dosering Häst 300 kg eller mindre: 2 mått per dag i 10 dagar därefter 1 mått per dag.
Häst 301 kg eller mer: 3 mått per dag i 10 dagar därefter 1,5 mått per dag.
Vid dessa doseringar räcker 1 burk till 1 häst under 300 kg i 55 dagar eller till 1 häst över 300 kg i 33 dagar.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
em5051


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: