Moms visas:

Biofarmab

Eclipse Biofarmab

Eclipse Biofarmab har ett mycket brett sortiment av fodertillskott och vårdprodukter till häst, husdjur och lantbrukets djur. Alla produkter är tillverkade i Sverige och anpassade efter djurens behov. Råvarorna är noga utvalda och hela kedjan från inköp till färdig produkt kännetecknas av stor noggrannhet och kvalitetskontroll.

Hästen är ett känsligt djur som kräver stor omsorg och omtanke för att prestera på topp. En häst som mår bra och är harmonisk kan i samklang med sin ryttare eller kusk nå oanade höjder med rätt val av foder och fodertillskott.

LEDER

Hyaluronsyra (HA) förekommer naturligt i höga koncentrationer i bl.a. ledbrosk och ledvätska hos djur och människor där den har en viktig smörjande och stötdämpande effekt. Vid ökad belastning, som hård träning eller hos äldre hästar kan mängden HA minska och ledvätskan tunnas då ut. Då viskositeten minskar förlorar ledvätskan sin skyddande och stötdämpande funktion. Viskositeten ökar igen vid vila men om återhämtningstiden blir för kort belastas leden vid nästa träningstillfälle och träningen kan då orsaka skada. Tillsätts HA i fodret så säkerställs den tjockflytande, skyddande konsistensen på ledvätskan och leden skyddas.

I tarmen finns specifika receptorer som transporterar hyaluronsyra till blodet som för den vidare till lederna. Storleken på hyaluronsyra-molekylen styr effekten i leden, ju större molekyl desto bättre.

Hyaluronsyramolekylen i Eclipse Biofarmabs BioLuron håller mycket hög kvalitet och den har en storlek på 1 300 000 Da vilket motsvarar en mycket stor molekyl. Daglig tillförsel av hyaluronsyra (med hög molekylvikt) i fodret till tävlingshästar har visat sig ha positiva effekter för att bibehålla en normal ledfunktion. I Eclipse Biofarmabs sortiment finns även Bioglucomin HA samt Bioglucomin Competition som innehåller hyaluronsyra av hög kvalitet och molekylvikt.

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: