Moms visas:

EMIN Glans Schampo 520ml

Ett “varje-dag” schampo med utmärkta rengöringsegenskaper som ger ett milt, mjukt skum och som rengör skonsamt men effektivt.
Glans-Schampo fungerar mycket bra även på en skimmel eftersom det dels är skonsamt mot den känsliga huden och inte heller färgar.
Användning Glans-Schampo användas som ett “varjedag” schampo genom schamponering och noggrann avsköljning. Med denna användning får du en ren och väldoftande hårrem på din häst.
Finessen med Glans-Schampo är att det finns en liten del glycerin i produkten. Glycerinet hjälper till att återfukta samt ge glans och lyster åt hårremmen.
Bäst effekt får du om du först blöter hästen med ljummet vatten för att sedan noggrannt schamponera hela hästen noga (passa även på att massera lite på utsatta områden). När du är klar med schamponeringen sköljer du bort allt lödder och låter hästen torka med eller utan täcke.
Egenskaper Glans-Schampo är en gulfärgad klar, något trögflytande vätska. Glans-Schampo är dessutom luktfri. Förpackningen bör förvaras svalt, men frostfritt, och ej i direkt soljus. Vid längre förvaring utan att användas kan viss skiktning förekomma. Detta avhjälps genom att skaka produkten kraftigt under några sekunder.

Bästföredatum finns stämplat på etiketten.
EMIN´s Glans-Schampo är registrerat hos Kemikalieinspektionen och hos STC och är inte belagd med någon karenstid.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
8-22771


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: