Moms visas:
Danriders Säkerhetsväst i lättviktsmodell sport med mycket bra passform. Danriders Säkerhetsväst i lättviktsmodell sport med mycket bra passform. Danriders Säkerhetsväst i lättviktsmodell sport med mycket bra passform. Danriders Säkerhetsväst i lättviktsmodell sport med mycket bra passform.

Danriders Säkerhetsväst i lättviktsmodell sport med mycket bra passform.

OBS! Stora i storleken

 

Riders Company säkerhetsväst i modellen Sport.
Lättviktsmodell med fantastisk passform. Justering med hjälp av snörning i sidorna, dragkedja framtill. Mycket snabb och lätt att ta på när den är inställd.
Mycket snygg nydesignad ridsäkerhetsväst för både vuxna och barn. Västen sitter bekvämt med stöd för rygg och och svank.
En billig försäkring för säkerheten.

* För att optimalt säkerställa fullt skydd ska västen bäras så nära kroppen som möjligt.
* Västen kan i sidorna justeras för byst och midja. Panelerna inne i västen ska överlappa eller ligga an mot varann så att inget luft finns emellan dem.
* Underkanten på västen bör vara minst 25 mm under ribborna på fronten.
* Västen bör nå upp till nyckelbenets översta kant.

Nya regler - ang.säkerhetsväst! Från 1 januari 2008 blir det obligatoriskt för junior- och ponnyryttare att bära säkerhetsväst på hopptävling. Kraven på västen är att den ska vara CE-märkt och ha beteckningen EN 13158. Under en övergångsperiod under 2008 är västar Nivå 2 och Nivå 3 godtagna. Motsvarande tysk betäckning är GSTUV. Från och med 2009 är Nivå 3 - skydd för ridning, tävling och arbete med hästar obligatorisk. (källa: Ridsportsförbundet http://www2.ridsport.se-2007-12-03).

Läs mer i konsumentverkets brochyr. Klicka här.

Västen är godkänd enligt EU-normen EN13158:2000- klass 3. Finns för både barn och vuxna. Var noga med att mäta enligt måtttabellen- klicka på bilden under västen.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
20545001


Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: