Easy leader nossele-(Large Svart)

 

Denna storlek motsvarar:

Bullmastiff Bordeaux Dog

 

Nosgrimma till hundar som drar i kopplet.

 Kan man hålla i ordning huvudet så följer kroppen med.

... Läs mera nedan
43-2598
54,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
I webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Halti & nosgrimma
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
Steg in i världen av att äga en Bullmastiff eller Bordeaux Dog med denna noga utformade nosgrimma! Detta är en produkt som är utvecklad med tanke på de unika behoven hos dessa stora och mäktiga raser. Detta är inte bara en nosgrimma, det är ett verktyg för att utveckla en sund och harmonisk relation mellan dig och din fyrbenta vän.

Nosgrimman är avsedd för hundar som har en tendens att dra i kopplet. Har du någonsin velat njuta av en lugn och avkopplande promenad med din hund, men istället finner dig själv i en ständig dragkamp? Då är denna nosgrimma lösningen du har letat efter. Den ger dig kontroll över huvudet på din hund, och som en följd, kontroll över hela hundens kropp. Som det gamla ordspråket säger, "om du kan styra huvudet, följer kroppen med."

Den här produkten är mer än bara en nosgrimma, den är en bro mellan dig och din hund. Genom att använda den kan du lära din hund att lyssna på dina kommandon och utveckla en starkare, mer respektfull relation. Detta i sin tur kommer att leda till mindre dragande och mer njutbara promenader för både dig och din hund.

Nosgrimman är tillverkad av hållbara, högkvalitativa material som är utformade för att motstå den kraft och hållbarhet som en Bullmastiff eller Bordeaux Dog innehar. Den är också justerbar för att säkerställa en säker och bekväm passform för din hund.

Så, varför välja denna nosgrimma? Om du äger en Bullmastiff eller Bordeaux Dog, och du vill ha en mer kontrollerad, njutbar promenad med din hund, är detta produkten för dig. Det kommer att ge dig kontrollen du behöver, samtidigt som det stärker bandet mellan dig och din hund. Nosgrimman är en investering i din hunds välbefinnande och din egen sinnesro.

Innehållsförteckning:
- Nosgrimma
- Justerbara remmar för anpassad passform
- Högkvalitativa, hållbara material för att motstå kraften från en Bullmastiff eller Bordeaux Dog.
Produktdetaljer
43-2598
Reviews

10 andra produkter i samma kategori: