Easy leader nossele-(Extra Small Svart)

Nosgrimma till hundar som drar i kopplet. Kan man hålla iordning huvudet så följer kroppen med.

XS: Jack Russel Westie Whippet

... Läs mera nedan

43-2592
Flamingo
46,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Halti & nosgrimma
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Förvandla dina promenader med din fyrbenta vän till en njutbar och stressfri upplevelse med vår specialdesignade nosgrimma för hundar som drar i kopplet. Denna innovativa produkt är utformad med en djup förståelse för hundars beteende och rörelsemönster. "Kan man kontrollera huvudet så följer kroppen med", är principen som vår nosgrimma bygger på.

Vår nosgrimma är utvecklad för att ge dig full kontroll över din hund under promenaderna. Detta är mycket mer än bara en produkt; det är en lösning på ett problem som så många hundägare ställs inför. Nosgrimman hjälper till att styra hundens riktning genom att försiktigt styra huvudet. Detta gör det mycket svårare för hunden att dra, vilket resulterar i en lugnare och mer kontrollerad promenad.

Denna nosgrimma är skräddarsydd för hundar av mindre raser som Jack Russel, Westie och Whippet. Dess storlek XS garanterar en perfekt passform för dessa raser, vilket säkerställer optimal komfort och effektivitet.

Vårt huvudmål är att skapa en harmonisk relation mellan dig och din hund. Genom att använda vår nosgrimma kan du effektivt kommunicera med din hund utan att behöva använda kraft eller aggression. Detta skapar en positiv miljö för både dig och din hund, vilket gör promenader till en njutbar aktivitet snarare än en stressande uppgift.

Vår nosgrimma är mycket mer än bara en produkt. Det är en lösning som underlättar din vardag och förbättrar relationen mellan dig och din hund. Vår nosgrimma är en investering i din hunds välbefinnande och er gemensamma lycka. Så ta kontroll över promenaderna och njut mer av din tid med din hund. Vår nosgrimma är här för att hjälpa till.

Fördelarna med vår nosgrimma:
- Kontrollerar effektivt hundens riktning
- Underlättar kommunikationen mellan dig och din hund
- Skapar en stressfri och njutbar promenadupplevelse
- Perfekt passform för mindre hundraser som Jack Russel, Westie och Whippet
- Bidrar till en bättre relation mellan dig och din hund

Så, om du har en hund som drar i kopplet och vill göra promenaderna mer njutbara, är vår nosgrimma det perfekta valet för dig. Ta kontroll över promenaderna och njut mer av din tid med din hund. Vår nosgrimma är här för att hjälpa till.

Produktdetaljer
Flamingo
43-2592
Reviews

10 andra produkter i samma kategori: