• −65%
Frontspänne modell snabbspänne

Frontspänne modell snabbspänne

- Användarvänlig och snabb låsning
- Stark och säker förbindelse
- Lätt att lossa
- Tillverkad av hållbara material
- Finns i olika storlekar och stilar
- Anpassningsbar till olika användningsområden
- Lång livslängd
- Möjlighet att kontrollera för slitage
7504
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
39,00 kr
13,65 kr Spara 65%
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ett frontspänne, även kallat snabbspänne, är en typ av låsningsteknik som ofta används på utrustning som ryggsäckar, väskor, bälten och annan utrustning. Det är framför allt populärt på grund av sin användarvänlighet och snabba låsnings- och upplåsningsförmåga.

Frontspännet består vanligtvis av två delar - en hane och en hona - som klickar ihop för att skapa en stark och säker förbindelse. För att lossa spännet trycker man helt enkelt in de två sidorna av hanen, vilket gör att man kan dra isär dem.

Snabbspännet är vanligtvis gjort av stark plast eller metall för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd. Det finns i olika storlekar och stilar, vilket gör det möjligt att anpassa till olika användningsområden och krav.

Det är viktigt att notera att även om frontspänne modell snabbspänne är mycket hållbart, kan det slitas ut över tiden, särskilt om det utsätts för tuffa förhållanden eller överdriven spänning. Därför rekommenderas att alltid kontrollera spännet regelbundet för eventuella tecken på skada eller slitage.

Produktdetaljer
7504
Reviews