Ginseng Matcha Green Te 20 påsar EKO Pukka

Matcha är kungen bland gröna teer* och har används i den japanska teceremonin sedan 1000-talet. Pukka ginseng matcha green är kraftfullt och helande! Det här är ett helt nytt matchate med hela gröna blad från Korea, citrongräs, ingefärarot, tulsiblad, eterisk olja från citrongräs och ginseng rot. *Grönt te oxideras inte som det svarta gör, utan ångas och torkas istället direkt efter plockning. Detta leder till att man bevarar alla hälsosamma substanser som finns i tebusken.

114270
Pukka
55,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Ginseng Matcha Green Tea är en ekologiskt framställd produkt från Pukka som erbjuder en perfekt balans mellan de kraftfulla ingredienserna ginseng och matcha. Denna produkt kommer i form av 20 påsar, vilket gör den både praktisk och enkel att använda.

En av de stora fördelarna med Ginseng Matcha Green Tea är dess höga näringsvärde. Matcha är en finmalen grön tebladspulver som innehåller en hög koncentration av antioxidanter och klorofyll. Detta gör det till en riktig hälsoboost för kroppen. Ginseng, å andra sidan, är en adaptogen ört som traditionellt har använts i kinesisk medicin för att öka energinivåerna och förbättra den fysiska och mentala uthålligheten.

En annan fördel med denna produkt är dess smak. Ginseng Matcha Green Tea har en mild och naturligt söt smak, vilket gör den till ett perfekt alternativ för dem som inte är så förtjusta i den traditionella beska smaken av grönt te. Matcha ger en krämig och len konsistens till drycken, medan ginseng ger en subtilt kryddig smak. Denna kombination skapar en harmonisk och välbalanserad smakupplevelse.

Förutom dess näringsvärde och smak, erbjuder Ginseng Matcha Green Tea också en mängd hälsofördelar. Matcha är känt för att öka ämnesomsättningen och främja viktminskning. Dess höga innehåll av antioxidanter kan hjälpa till att skydda kroppen mot fria radikaler och förebygga olika sjukdomar och åldrande. Ginseng, å andra sidan, kan öka energinivåerna, förbättra fokus och koncentration samt stärka immunsystemet.

En annan fördel med denna produkt är dess ekologiska certifiering. Pukka är känt för att använda endast ekologiska och hållbara ingredienser i sina produkter. Detta innebär att Ginseng Matcha Green Tea inte bara är bra för din hälsa, utan också bra för miljön. Genom att välja denna produkt stöder du hållbar odling och produktion av te.

Slutligen är Ginseng Matcha Green Tea enkel att tillreda. Du behöver bara koka upp vatten och hälla det över en påse i en kopp. Låt teet dra i 5 minuter för att få fram den bästa smaken och de hälsofrämjande egenskaperna. Du kan också lägga till en skvätt mjölk eller honung för att anpassa smaken efter dina preferenser.

Sammanfattningsvis är Ginseng Matcha Green Tea en hälsosam och välsmakande produkt från Pukka. Dess höga näringsvärde, goda smak och hälsofördelar gör den till ett utmärkt val för dem som vill njuta av en kopp te som både är gott och bra för hälsan. Dess ekologiska certifiering och enkelhet att tillreda gör den också till ett miljövänligt och praktiskt alternativ. Prova Ginseng Matcha Green Tea idag och upplev fördelarna själv!

Produktdetaljer
114270
Innehåll

100% ekologiskt certifierade ingredienser: Koreanskt Sencha grönt te (50%), citrongräs, ingefärarot*, lakritsrot**, citron vana tulsi-blad^,eterisk olja från citrongräs, matchapulver (Jejo do Garucha) (2%), röd ginsengrot (2%). *Fairtrade (10% totalt), **FairWild (10% totalt), ^Fair for life (30% totalt)

Dosering & användning

Låt dra i nykokt vatten i minst 5 minuter.

Reviews