• −30%
Back on Track -Hundtröja Bianca (Medium)

Back on Track -Hundtröja Bianca (Medium)

1. Exklusiv och högkvalitativ hundtröja från Back on Track.
2. Tillverkad av unikt Welltex-material som reflekterar hundens kroppsvärme.
3. Kan bidra till ökad blodcirkulation och snabbare återhämtning efter aktivitet.
4. Tidlös design som passar alla hundfärger och pälsar.
5. Justerbar passform för optimal komfort för hundar av medelstorlek.
6. Funktionell design med hög krage för extra skydd mot kyla och vind.
7. Lätt att ta på och av tack vare kardborreband.
8. Maskintvättbar för enkel skötsel och underhåll.

1073-33002
Back On Track
560,00 kr
392,00 kr Spara 30%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Back on Track - Hundtröja Bianca (Medium) är en exklusiv och högkvalitativ produkt för ditt älskade husdjur. Det är ingen vanlig hundtröja, utan en smart investering i din hunds välmående och komfort.

Denna hundtröja är gjord av ett unikt material, kallat Welltex, som är utvecklat av själva Back on Track. Welltex är en innovativ textil som innehåller keramiska partiklar. Dessa partiklar reflekterar kroppsvärmen hos din hund som infraröd strålning, vilket kan öka blodcirkulationen och därmed bidra till en snabbare återhämtning efter fysisk aktivitet. Detta gör tröjan till en perfekt följeslagare för aktiva hundar som älskar långa promenader, löpning eller agility träning.

Back on Track - Hundtröja Bianca är designad med en tidlös och enkel estetik som aldrig går ur modet. Den neutrala färgen kompletterar alla hundfärger och ser elegant ut på både korta och långa pälsar. Storleken medium passar perfekt till hundar av medelstorlek, och tack vare sin justerbara passform kan tröjan anpassas till din hunds unika kroppsform.

Men den här hundtröjan är mer än bara snygg. Den är också funktionell. Den höga kragen ger extra skydd mot kyla och vind, samtidigt som den gör din hund synlig även i mörker. Den är också lätt att ta på och av tack vare kardborrebanden, vilket gör den praktisk både för inomhus- och utomhusbruk.

En annan fördel med Back on Track - Hundtröja Bianca (Medium) är att den är mycket lätt att ta hand om. Tröjan är maskintvättbar, vilket gör den lätt att hålla ren och fräsch.

Sammanfattningsvis är Back on Track - Hundtröja Bianca (Medium) en produkt som erbjuder både stil och substans. Dess sofistikerade design och innovativa funktioner gör den till en oumbärlig del av din hunds garderob. Denna tröja är inte bara ett sätt att visa din kärlek till ditt husdjur, utan också ett sätt att ge dem den bästa möjliga omsorg och komfort. Med denna tröja kommer din hund inte bara se bra ut, men även känna sig bra

  • Mjuk och följsam hundtröja i fleece, speciellt designad för mindre hundraser, lämplig att använda vid träning eller promenader
  • Hundtröjan har samma töjbara material vid benen som vi använder till våra bogskydd för häst
  • Blixtlåsstängning vid bröstet ger en optimal passform och en hake framtill hjälper till att hålla blixtlåset stängt

Rygglängd / Längd med kragen

M: 50 cm / 54 cm

Produktdetaljer
1073-33002
Reviews