Moms visas:
Bromsfälla H-Trap Bromsfälla H-Trap Bromsfälla H-Trap Bromsfälla H-Trap Bromsfälla H-Trap Bromsfälla H-Trap Bromsfälla H-Trap Bromsfälla H-Trap

Bromsfälla H-Trap

 H-Trap en ny selektiv fälla, mycket effektivt mot hästflugor.

Fällan är mest effektiv på insekter som endast kan flyga uppåt.

Skall placeras utomhus och fungerar helt utan behov av kemikalier eller elektricitet.

För mer information Klicka här.  


H-Trap en ny selektiv fälla, mycket effektivt mot hästflugor. Hästflugor är ett ständigt irritationsmoment utomhus, särskilt under perioden Maj-Oktober. Eftersom de livnära sig på blod är deras aggressiva bett mycket smärtsamt för djur, t.ex. hästar och kor men även också för människan. Denna nya fångstfälla, kallad H-Trap, kontrollerar effektivt mängden hästflugor och reducerar dem till ett absolut minimum. H-Trap skall placeras utomhus och fungerar helt utan behov av kemikalier eller elektricitet. Omfattande tester har visat en minskad förekomst av hästflugor med upp till 90-95% i området runt fällan.

 

Hästflugor kommer att uppfatta den centralt placerad bollen i H-Trap som ett stort djur och inriktar sig på detta. När de har landat på den svarta bollen i fällan kommer de att undersöka "offret" och försöka att bita det. Efter flera misslyckade försök kommer de att flyga bort från fällan. Hästflugor lyfter vertikalt när de skall flyga iväg och de kan bara kan flyga uppåt vid start. Fällan är konstruerad på ett sådant sätt att via en konisk huva, styrs hästflugan uppåt till en centralt placerad trattbehållare. Från denna behållare kan de inte undkomma. Behållaren måste tömmas regelbundet från fångade insekter. 
 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
77820020


Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: