• −10%
Helichrysum Touch 10 ml

, dōTERRAHelichrysum Touch 10 ml

Helichrysum Touch är en unik produkt som kombinerar fördelarna med Helichrysum-olja med fraktionerad kokosnötolja i en praktisk och användarvänlig roll-on-flaska.

6001-193
dōTERRA
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
1 326,00 kr
1 193,40 kr Spara 10%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Helichrysum-oljan, även känd som eternell, har en underbar honungsdoft och är känd för sina förmågor att förnya och återställa huden. Den används ofta inom kosmetiska produkter på grund av sin förmåga att ge huden ett ungdomligt utseende.

Denna eteriska olja har en lång historia inom örtmedicinen och är mycket populär för sina många fördelar. Helichrysum Touch innehåller en noggrant avvägd blandning av Helichrysum-olja och fraktionerad kokosnötolja, vilket gör den säker och enkel att använda direkt på huden.

Genom att applicera Helichrysum Touch på huden kan du hjälpa till att minska utseendet av blemmor och främja en frisk och strålande hy. Den praktiska roll-on-flaskan gör det enkelt att applicera oljan på specifika områden eller över hela ansiktet.

Helichrysum Touch är en fantastisk produkt för dig som vill dra nytta av de föryngrande och återställande egenskaperna hos Helichrysum-oljan samtidigt som du får fördelarna med den milda och återfuktande fraktionerade kokosnötoljan.

Låt Helichrysum Touch bli en del av din dagliga hudvårdsrutin och upplev de positiva effekterna av denna naturliga och kraftfulla olja på din hud.

Produktdetaljer
dōTERRA
6001-193
Reviews

10 andra produkter i samma kategori: