• −65%
Flensbrodd vinter Tuna Professional 3/8

Flensbrodd vinter Tuna Professional 3/8

- Hård kärna för optimal stabilitet
- Grepp på isiga ytor
- Tål tuffa vinterförhållanden
- Passar för diverse vinteraktiviteter
- Perfekt dimensionerad för optimal prestanda
- Passar de flesta skor och kängor
- Ökar säkerheten på glatta underlag
- En investering för din säkerhet.
772070
Hansbo
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
21,00 kr
7,35 kr Spara 65%
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Flensbrodd Vinter Tuna Professional - Din bästa vän i vinterlandskapet

När vinterkylan slår till och landskapet täcks av ett tjockt lager av is och snö, är det viktigt att vara väl förberedd. Det är här Flensbrodd vinter Tuna Professional kommer in i bilden. Med sin hård kärna och perfekt dimensionerade storlek på 8 x 11 mm, är det här brodden som kommer att vara din trofasta följeslagare genom vinterlandskapet.

Håll dig stadig på foten

Flensbrodd vinter Tuna Professional är utrustad med en hård kärna som ger optimal stabilitet och grepp på isiga ytor. En brodd som är tillverkad för att hålla, för att stå emot de hårda påfrestningar som vinterklimatet innebär. Så oavsett om du är ute på en tidig morgonpromenad eller om du är ute och skottar snö, kommer dessa broddar att hålla dig stadig på foten.

Perfekt dimensionerad

Storleken på en brodd spelar en stor roll för dess prestanda. Med sina 8 x 11 mm, är Flensbrodd vinter Tuna Professional perfekt dimensionerad för att ge optimalt grepp och stabilitet. Dessa broddar är designade för att passa de flesta skor och kängor, vilket gör dem till en universell lösning för dina vinteräventyr.

Säkerheten först

Flensbrodd vinter Tuna Professional är inte bara designad för att ge dig stabilitet och grepp, utan även för att öka din säkerhet. Genom att använda broddar på isiga och snöiga ytor, minskar du risken för olyckor och skador.

Kom ihåg att din säkerhet alltid bör vara din första prioritet, och med Flensbrodd vinter Tuna Professional kan du vara säker på att du har tagit ett steg i rätt riktning. Så varför vänta? Förbered dig för vintern och investera i ett par Flensbrodd vinter Tuna Professional redan idag!

Produktdetaljer
Hansbo
772070
Reviews