Boswelliaolja EKO Eterisk 10 ml

  • ... Läs mera nedan
124028
139,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
  • '
  • 100% ren eterisk ekologisk outspädd '
  • Avslappnande effekt '
  • Bra för torr mogen & oren hy

Ekologisk boswellia/frankincenseolja (Boswellia Serrata) framställd genom destillering av blad. En olja perfekt för meditation som ger en avlappnande effekt vid aromaterapi. Bra för torr mogen och oren hud.

BOSWELLIAOLJA/FRANKINCENSE (Indien)

Boswellia eller Frankincense som det också kallas är populär vid exempelvis medititation då den kan ha en avslappnande lugnande effekt. Den är en vanlig ingrediens i hudvård då den är verksam mot pigmentfläckar och sägs även motverka rynkor. Den passar alla hudtyper så som torr och känslig hy men även fet hy balanseras.

"''

Utblandad i olja (max. 2 % koncentration) på huden eller som aromaterapi. Börja med ett litet område för att kontrollera tolerans. Hälsoskadlig outspädd. Använd skyddshandskar -kläder ögon- och ansiktsskydd. Inandas ej damm/rök/dimma/ångor/spray. Tvätta huden noga efter användning.

 

Fara!

Detta ämne kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna är giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter är en brandfarlig vätska och ånga orsakar allvarlig ögonirritation kan orsaka skador på organ orsakar hudirritation och kan orsaka allergisk hudreaktion.

VID FÖRTÄRING: Ring genast Giftinformationscentralen/läkare. Framkalla INTE kräkning.

Vid direkt hudkontakt: Tvätta grundligt med tvål och vatten.

VID DIREKT ÖGONKONTAKT: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Om möjligt avlägsna kontaktlinser fortsätt skölj.

"
Produktdetaljer
124028
Reviews