Back On Track Pannband Jamie

Lätt och bekvämt pannband med Iontex®.

Lättviktigt pannband perfekt för cykling löpning skidåkning och andra hög... Läs mera nedan

10330007
Back On Track
99,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Storlek: Höjd 7 cm
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Beställningsvara 3-7 dagar Beställningsvara 3-7 dagar
Kvantitet
Beställningsvara 3-7 dagar

  Personlig service på telefon
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

Lätt och bekvämt pannband med Iontex®.

Lättviktigt pannband perfekt för cykling löpning skidåkning och andra högintensiva aktiviteter. Iontex®-teknologin gör pannbandet snabbtorkande med god andningsförmåga så att du kan hålla dig varm torr och bekväm under träningen. 

Med en reflexdetalj i längst fram för extra synlighet i mörkret.

 

Iontex logo

Iontex®-teknologin består av reflekterande mineraler med egenskaper som gör tyget temperaturreglerande antibakteriellt snabbtorkande och ger hög andningsförmåga. Materialet kan därmed anpassa sig i både varma och kalla förhållanden. Iontex® reflekterar kroppens naturliga värme i form av långvågig infraröd energi vilket kan ge dig både längre uthållighet och snabbare återhämtning. 

'

 

  • Iontex®-teknologi 

  • Lättviktig

  • Snabbtorkande

  • Hög andningsförmåga

  • Reflexdetalj fram

Genom att absorbera kroppsvärmen och återskapa den som energi kan Iontex® stimulera blodcirkulationen och ge dig längre uthållighet. Det lätta och följsamma materialet är optimalt för en aktiv livsstil.

Vad är Iontex?

Iontex®-teknologin har samma grundkoncept som Welltex®. Den innehåller naturliga mineraler som kan reflektera kroppsvärmen som infraröd energi. Skillnaden mellan teknologierna är främst att Iontex® har mer finmalda mineraler i sin tråd. Det resulterar i ett lätt och följsamt material som tillåter mer stretch och andra egenskaper som lämpar sig väl i kläder för en aktiv livsstil.

Hur fungerar Iontex?
Genom att absorbera kroppsvärmen och återskapa den som energi kan Iontex® stimulera blodcirkulationen och ge dig längre uthållighet.

Fibrerna i textilen är designade för att hjälpa till att bibehålla en optimal kroppstemperatur i alla lägen. Produkterna med Iontex® är därför snabbtorkande och abstraherar fukten från huden. På så vis kan materialet anpassa sig i både kalla och varma förhållanden vilket gör att de passar lika bra att använda på sommaren som under vintern.

''

Material: 84% Polyester 16% Elastan med Iontex®-teknologi.

''
Produktdetaljer
10330007

Särskilda referenser

  • 7340041125915
  • 10330007