• −10%
MULTI B, med jod och selen 90 tabl. Lyckovitaminet

MULTI B, med jod och selen 90 tabl. Lyckovitaminet

Används som kosttillskott vid följande vitamin B bristsymtom:
Psykiska trötthetssymtom: depressioner – håglöshet nervositet –
1-PMB
Plantamed
273,00 kr
245,70 kr Spara 10%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Välkommen till en värld av hälsa och välmående med MULTI B, med jod och selen 90 tabl. Lyckovitaminet! Detta är en heltäckande produkt för dig som vill ge din kropp den omtanke och näring den förtjänar. Med sitt unika innehåll av B-vitaminer, jod och selen är MULTI B ett oumbärligt tillskott i vardagen.

B-vitaminer är kända som lyckovitaminerna. De spelar en viktig roll i kroppens energiproduktion och bidrar till att hålla hjärnan och nervsystemet friskt. Dessutom är B-vitaminer avgörande för hudens hälsa och för att behålla god syn. MULTI B innehåller hela spektrumet av B-vitaminer, från B1 till B12, för att säkerställa att du får i dig alla dessa essentiella näringsämnen.

Men MULTI B är inte bara fullspäckat med B-vitaminer. Det innehåller också jod och selen, två mineraler som är avgörande för kroppens funktion. Jod är nödvändigt för att sköldkörteln ska fungera korrekt och är avgörande för produktionen av sköldkörtelhormoner, som reglerar ämnesomsättningen. Selen, å andra sidan, är en kraftfull antioxidant som hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress och bidrar till att stärka immunförsvaret.

MULTI B, med jod och selen, kommer i en praktisk förpackning med 90 tabletter. Detta gör det enkelt att följa en regelbunden doseringsrutin och säkerställa att du får i dig alla dessa viktiga näringsämnen varje dag. Dessutom är tabletterna lätta att svälja och har ingen obehaglig eftersmak, vilket gör dem till ett bekvämt alternativ för alla.

En av de stora fördelarna med MULTI B är dess helhetssyn på hälsa. Istället för att fokusera på en enskild aspekt av hälsa, tar det en omfattande strategi och ger näring till både kropp och sinne. Oavsett om du letar efter ett sätt att boosta din energi, förbättra ditt humör eller stärka ditt immunförsvar, kan MULTI B vara lösningen du letar efter.

Sammanfattningsvis, MULTI B med jod och selen är mer än bara ett kosttillskott. Det är en investering i din hälsa, din lycka och din framtid. Ge din kropp den omsorg den förtjänar med MULTI B - lyckovitaminet som förser dig med alla de viktiga näringsämnen du behöver för att blomstra och trivas.

Produktdetaljer
Plantamed
1-PMB
Dosering
Dosering:

1 tablett dagligen gärna ½ tablett två gånger dagligen i samband med måltid.
Kroppens förmåga att ta upp tiamin är 8-15 mg per dostillfälle. Genom att
inta vitaminet fördelat på flera doser dagligen så kan kroppens upptag av
tiamin öka. Vitaminet som kroppen inte kan utnyttja utsöndras med urinen.
I praktiken så hittar vi följande grupper där tiaminbrist kan förekomma:
Åldringar patienter med tarmsjukdomar alkoholister diabetiker
(polyneuropatier) idrottsutövare och gravida – särskilt de som lider av
hyperemesis gravidarum (graviditetsillamående).
Obs: Multi-B kan färga urinen starkt gulbrun.
Innehåll
Innehåll per tablett:

Tiamin (B1) 10 mg (714% av RDI)
Riboflavin (B2) 5 mg (312% av RDI)
Pyridoxin (B6) 5 mg (250% av RDI)
Folsyra (B9) 500 ug (250% av RDI)
Cyanokobalamin 20 ug (2000% av RDI)
Jod 50 ug (25% av RDI)
Selen 20 ug

Reviews