• −15%
Back On Track -Armbågsskydd

Back On Track -Armbågsskydd

logSå här fungerar Back On Track


Back on Track med en keramisk textil som lindrar och värmer. Back on Track är namnet på ett unikt textilprodukter som utvecklats ur kombinationen av gammal kinesisk erfarenhet och moderna vetenskapliga rön tillsammans... Läs mera nedan

12000000
Back On Track
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
299,00 kr
254,15 kr Spara 15%
Inkl. moms Skickas omgående
Storlek: XS-23 - 25 cm
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

logSå här fungerar Back On Track


Back on Track med en keramisk textil som lindrar och värmer. Back on Track är namnet på ett unikt textilprodukter som utvecklats ur kombinationen av gammal kinesisk erfarenhet och moderna vetenskapliga rön tillsammans med goda kunskaper inom textilframställning. Resultatet är ett tyg av polyester/polypropylen med insmält keramikpulver. Keramiken reflekterar kroppsvärme i form av infraröd strålning.
 Back on Track-effekten:
• Smärtlindring
• Lindrar inflammation
• Minskar muskelspänning
• Ökad blodcirkulation
• Läkning påskyndas

Funktion: • Lindrar och påskyndar läkning av skador i muskler och leder
• Uppvärmning av muskler inför arbete eller fysisk träning
• Förebygger skador i muskler och leder

 

Armbågsskyddet har visat sig ge mycket god effekt vid musarm och tennisarmbåge. Det keramiska tyget har en effektfull inverkan på inflammatorisk utlöst smärta som dessa smärttillstånd är ett resultat av.

Välj hellre ett trångt skydd än ett större vid behandling av musarm eftersom tryck mot det ömma området upplevs positivt vid musarm. Det är värt att prova armbågsskyddet även vid mer kroniska besvär till exempel efter att man har behandlat ett tillstånd med kortisonsprutor.

Skyddet är smidigt och syns inte under tröjor men gör nytta hela tiden det sitter på.
 Henrik Nilsson blev Guldmedaljör OS 2004 i K2 kanot 1000m. Han berättar: Jag hade inte fått ordning på min skadade armbåge utan Back on Tracks armbågsskydd jag kände verkligen att skydden ökade blodcirkulationen. Produkten är bra för att förhindra skador och jag använder även Back on Track för snabbare återhämtning efter träning. Jag har på skydden mellan träningstillfällena. De fungerar faktiskt bra istället för massage vilket kan bli lite för tidskrävande mellan varje pass. De är sköna och smidiga. Jag har naturligtvis provat andra skydd i neoprengummi men de ger blodstoppning och man kan inte böja sig. De här sitter inte i vägen de andas och man blir inte svettig. Bra när man vill träna och komma framåt."

Klicka här för att läsa mer om Back on Track användningsråd samt erfarenheter.

Textilen är tillverkad i Kina och består av 100% polypropylen (med keramiskt pulver). Dvs. keramik i själva tråden plus ett extra lager keramik utanpå själva tråden.

Välj rätt storlek genom att mäta armens omkrets (mät med utsträckt arm) (=storlek) 8 cm ovanför armbågsvecket.

 

'''''
Produktdetaljer
12000000

Särskilda referenser

  • 12000000
Reviews

10 andra produkter i samma kategori: